Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

День села у Грушівці зібрав родини у дружнє коло

21/09/2016

21 вересня  село Грушівка Первомайського району  виблискувало державною символікою та українськими вишиванками.

     На родинне свято грушівчан завітало керівництво Первомайського району, депутатський корпус села,  громадськісь  району та міста. Зокрема,  голова  Первомайської районної ради Світлана Вовк відстояла богослужіння у Храмі Пресвятої Богородиці за довгії літа та процвітання громади і мир в Україні.

     Односельчани та гості  провели святкову ходу центральною вулицею Грушівки у яскравих вишиванках, бережно тримаючи державний прапор України.

    Всі учасники заходу скуштували  смаколики по- грушівськи, а дітей порадувала громада солодощами. Малеча також показала бодіарт з національним присмаком.

    Наостанок художній колектив села  порадував присутніх урочистою концертною програмою «Святе, як хліб моє село», а   молодь – святковою дискотекою.

   В цей особливий день звучало багато добрих слів про мешканців Грушівки, які зробили вагомий внесок в розвиток села та процвітання громади. Наразі ця громада  заможна та самодостатня.

    Грушівчани щиро вдячні  всім, хто розділив з ними цей день, за теплу атмосферу, активну участь, а спонсорам – за фінансову підтримку.  

Всі новини →