Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочистості до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

09/11/2016

 Первомайський район може по праву пишатися культурним надбанням, яке працівники цієї сфери з любов’ю бережуть і примножують. Завдяки їхнім  зусиллям та старанням, ентузіазму та таланту проводяться свята, фестивалі, конкурси й відтворюється неповторність нашого краю.

Зі святом культпрацівників привітав заступник голови райдержадміністрації  Володимир Рябченко. Насамперед він висловив подяку працівникам культурної галузі зазначивши: «Споконвіку пісня і танок, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. І сьогодні культура відіграє визначальну роль у творенні духовного простору нашої держави. Ви є людьми, які не тільки примножують, але й зберігають нашу культуру. Адже, як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура. Ви кожного дня віддаєте всі свої сили на створення людям хорошого настрою. З нагоди професійного свята дозвольте побажати вам міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту та благополуччя у родинах, а кожен день нехай дарує Вам наснагу до нових творчих злетів, натхнення та людську вдячність за нелегку, але таку потрібну працю». 

По завершенні привітань, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва подяками та почесними грамотами районної державної адміністрації та відділу культури, молоді і спорту були нагороджені кращі культпрацівники.

Особливо тепло прозвучало звернення до колег начальника відділу культури, молоді і спорту Наталії Тафтай: «Своєю працею ви торкаєтеся до духовної скарбниці нашої національної культури: пісні, слова, танцю і музики. Тож несіть по життю пісню, даруючи цим радість людям, несіть музику, зачіпаючи струни людської душі і нехай тримає міцно на землі коріння вашої поваги і любові, хай оминають вас усякі злі сили, а заклади, в яких ви працюєте оновляться новими працівниками та матеріально-технічною базою. Всього вам найкращого!».

Творчі виступи кращих з кращих співаків району прикрасили святкову програму.

Всі новини →