Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Із 1 січня 2017 року штатні розписи — з новими посадовими окладами

03/01/2017

       Уряд прийняв рішення щодо встановлення з 1 січня 2017 року посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки у розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня календарного року, тобто 1600 гривень.

Для забезпечення міжкваліфікаційних (міжпосадових) співвідношень в оплаті праці та недопущення "зрівнялівки" в оплаті праці некваліфікованих та кваліфікованих працівників на рівні мінімальної заробітної плати актом доручено керівникам установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери забезпечити в межах фонду оплати праці диференціацію заробітної плати шляхом встановлення доплат, надбавок, премій з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його праці.

Також  Законом  України від 06.12.2016 р. №1774-VIII внесено численні зміни до законодавчих актів стосовно  пенсійного забезпечення громадян, сплати ЄСВ, діяльності фондів соціального страхування,  освіти і порядку забезпечення та виплати стипендій, верифікації та моніторингу соціальних виплат, монетизації пільг тощо.

mk.gov.ua

Всі новини →