Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС у зв’язку з погіршенням погодних умов

06/01/2017

   Сьогодні, 06 січня,  у зв’язку з погіршенням погодних умов на 6-8 січня, прогнозованими снігопадами, хуртовинами та можливим зниженням температури повітря до мінус 20 градусів в райдержадміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації та  голова комісії Сергій Бондаренко поінформував присутніх про організацію реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані зі значним погіршенням погодних умов на території району та початок роботи оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій.

 У роботі комісії взяли участь керівники служб, установ району та структурних підрозділів райдержадміністрації, які доповіли щодо готовності до оперативного реагування  на ситуацію на території району, яка може скластися внаслідок погіршення погодних умов. 

На  сьогоднішній день всі вагітні, у яких до пологів залишилося кілька тижнів дали згоду на розміщення їх в пологовий будинок міста Первомайська.

У разі необхідності Первомайська центральна районна лікарня на базі денного стаціонару може розгорнути пункт обігріву на 30 чоловік, наявний запас деяких продуктів харчування та створено резерв медикаментів.

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації організовано роботу соціальних патрулів в населених пунктів починаючи з 05 грудня та складено графік чергування відповідальних працівників на період ускладнення погодних умов.

На даний момент працюють 2 КДМ і погрузчик філії «Первомайський райавтодор» ДП «Миколаївський автодор» на трасі Р-06, Т-150К знаходяться в режимі очікування, резерв ПММ в достатній кількості.

Підводячи підсумки комісії Сергій Володимирович наголосив, що при потребі необхідно активізувати усі можливі ресурси аби своєчасно реагувати на вирішення проблем, що виникають.

 В  Первомайській райдержадміністрації 7-9 січня будуть працювати чергові, до яких можна звернутися в разі виникнення надзвичайних ситуацій за телефоном:  (05161)  4-20-21

 

 

 

 

 

 

Всі новини →