Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олексій Савченко: «На Миколаївщині буде створено реабілітаційний Центр для воїнів АТО»

17/01/2017

 Про це голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко заявив під час зустрічі з військовослужбовцями 79-ї окремої аеромобільної бригади: «За ініціативою Президента України на Миколаївщині буде створено  реабілітаційний Центр для воїнів, які повернулися з АТО, - сказав очільник області. – Це обов’язок держави піклуватися про своїх воїнів, які ціною власного життя захистили і продовжують захищати зараз мир і спокій», - підкреслив він. 

Ідея створення Центру виникла  під час проведення в Миколаєві змагань серед інвалідів АТО «Ігри патріотів». 

Планується, що в реабілітаційному центрі з воїнами АТО будуть працювати лікарі, психологи, спортсмени-паралімпійці та тренери. В центрі буде спортзал з сучасним обладнанням, яке дозволить розробляти кінцівки, а також кімнати відпочинку та релаксації. 

«Підримка воїнів АТО  – це комплексна робота нашої команди», - наголосив Олексій Савченко.

Зустріч з військовослужбовцями 79-ї окремої аеромобільної бригади відбулася з  нагоди відкриття відремонтованої їдальні на території частини. Ініціативу Олексія Савченка про допомогу бригаді підтримав  президент агрохолдингу Agrofusion Сергій Сипко. Роботи з ремонту були виконані вчасно та якісно. Більш того, агрохолдинг взяв шефство на 79-кою: «Тепер десантники в надійних господарських руках», - сказав Олексій Савченко і висловив подяку   Сергію Сипко за його небайдужість до проблем частини та їх ефективне вирішення.

Всі новини →