Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулося засідання комісії з визначення розміру та відшкодування збитків власникам землі

18/01/2017

 16 січня під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови  райдержадміністрації  Сергія Бондаренка у райдержадміністрації відбулося засідання комісії з визначення розміру та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок незаконного використання земельних ділянок. У засіданні комісії взяли участь депутат обласної ради Євген Вовненко, начальник управління агропромислового розвитку Ірина Чмирьова, заступник начальника фінуправління Олег Юрченко, начальник відділу архітектури та містобудування Сергій Сосіновський, представники податкової та правоохоронних органів.

На комісії розглядалися питання щодо нарахування збитків, заподіяних за використання землі без правовстановлюючих документів на території кількох сільських рад Первомайського району. Зокрема, на території Лукашівської сільської ради підприємець І.В.Хімчак кілька років використовував місцевий водний об’єкт без договору оренди, чим завдав збитків районному бюджету на сумму більше 400 тисяч гривень. Документи по роботі цього та інших підприємців буде передано до прокуратури для подальшого подання на суд.

Сергій Бондаренко зазначив, що зацікавленість у наповненні районного бюджету повинна стосуватися всіх працівників райдержадміністрації. «Це наша спільна робота. Кожен член комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам повинен сприяти її кращій діяльності, а після процесу подання справ до суду доцільно буде оприлюднити результати нашої роботи в місцевій газеті, що дасть можливість іншим боржникам не допускати ухилення від сплати за користування земельними ділянками в районі» - відмітив заступник голови райдержадміністрації.

 

Всі новини →