Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Мигіївські боксери продовжують здобувати перемоги

14/02/2017

        Мигіївські боксери продовжують радувати своїх шанувальників та здобувати нові й нові перемоги. Так, із 1 по 4 лютого в Олександрії відбувся п’ятий традиційний турнір з боксу. Змагання зібрали найсильніших боксерів з усієї України, а також з Ізраїлю та Молдови – всього 117 учасників.

У віковій категорії 2001-2002 років народження (вага до 54 кг) виступав наш земляк – учень Мигіївської ЗОШ, вихованець ДЮСШ, кандидат у майстри спорту Данило Лозан (тренери Ю.М. Білецький, Ю.О. Бартенєв). У чвертьфінальному поєдинку жереб звів Данила із чемпіоном Європи 2016 року, спортсменом з Одеси. Та наш боксер у напруженому поєдинку здобув перемогу з рахунком 2:1. У півфіналі фортуна теж була на боці мигіївчанина, він достроково переміг боксера з Кропивницького. Фінальний бій закінчився з рахунком 3:0, у якому мигіївський боксер переміг титулованого спортсмена з Кривого Рогу.

Данила нагороджено медаллю, кубком, грамотою та цінним подарунком. Змагання стали вагомим досвідом у підготовці Д. Лозана до чемпіонату України, який відбудеться навесні. Бажаємо боксеру нових перемог та спортивних рекордів.

Всі новини →