Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Події дня

27/02/2017

          27 лютого на нараді з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації було розглянуто ряд важливих питань, що стосувалися життєдіяльності району. Про проведення весняно-польових робіт в районі та стан перезимівлі озимини проінформувала начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова. За її словами, посівна кампанія восени 2016 року була проведена аграріями в оптимальні строки. Сільськогосподарськими підприємствами Первомайського району було посіяно більше 34 тис. га озимих зернових культур, а сьогодні в районі триває весняне підживлення озимини азотними добривами. Перші підживлення уже проведено на 3000 га, активна робота в цьому напрямку триватиме весь тиждень. А при сприятливих погодних умовах вже після 10 березня розпочнеться посів ранніх ярових культур.

Сьогодні напередодні весни відповідні служби посилено готуються до можливих надзвичайних ситуацій на зразок повені та паводків. Тому вже незабаром  відбудуться командно-штабні навчання щодо дій органів влади та служб цивільного захисту у разі виникнення подібних стихійних лих. А тим часом ведеться активна профілактична робота з метою інформування населення про правила поводження під час можливих повені та паводків.

Підсумовуючи нараду виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови  райдержадміністрації  Сергій Бондаренко наголосив на ефективному вирішенні всіх поставлених завдань.

Всі новини →