Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Події дня

13/03/2017

            13 березня на нараді з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації було розглянуто ряд важливих питань, що стосувалися життєдіяльності району. Про процес підготовки до оформлення земельних ділянок для полігонів твердих побутових відходів  проінформував начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства Сергій Сосіновський . За його словами, у найближчий час активізується роз’яснювальна робота з сільськими головами щодо необхідності офіційного відведення землі під сміття з метою максимального недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ.

Також обговорили умови підготовки до дводенних зборів особового складу підрозділів територіальної оборони Первомайського району, які відбудуться у Миколаєві 18 – 19 березня з метою підвищення боєздатності підрозділів для виконання завдань за призначенням.

Первомайський район посів 4 місце в області у рейтингу «Ринок праці та доходів населення за 2016 рік». При середньообліковій кількості працівників 3699 чоловік, середня заробітна плата за 2016 рік склала 3192 грн. А станом на лютий 2017 року вже 3934 грн.

Насамкінець засідання увагу керівників установ та структурних підрозділів було акцентовано на необхідності подання електронних декларацій про доходи за минулий рік до 1 квітня. Підсумовуючи нараду виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови  райдержадміністрації  Сергій Бондаренко наголосив на  необхідності ефективного вирішення всіх поставлених завдань.

Всі новини →