Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Публічний звіт голови Первомайської райдержадміністрації за 2016 рік

14/03/2017

          14 березня у Первомайської райдержадміністрації відбувся публічний звіт виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка. Були присутні представники громадських рад, об’єднань, організацій роботодавців, профспілок та ЗМІ.

Під час заходу була презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти районного бюджету та інші питання щодо діяльності Первомайської райдержадміністрації.

Аналізуючи підсумки роботи за рік, Сергій Бондаренко  зазначив,  що одним з пріоритетних напрямків діяльності райдержадміністрації є збереження та розвиток матеріальної та інфраструктурної бази району, забезпечення функціонування на належному рівні установ і організацій, що перебувають в управлінні райдержадміністрації. Складність виконання цього завдання полягає в тому, що районний бюджет у 2016 році мав соціальне спрямування: зарплата працівникам бюджетної сфери, оплата за енергоресурси. Однак не зважаючи на це, вдалося вирішити чимало важливих справ. Як зазначив Сергій Володимирович, основним шляхом досягнення успіху є ефективна співпраця між органами виконавчої влади і місцевого самоврядування шляхом здійснення співфінансування тих чи інших завдань.  Тому заступник голови райдержадміністрації подякував і селищному, сільським головам, і депутатам рад усіх рівнів, а також керівництву облдержадміністрації за співпрацю і висловив переконання, що у 2017 році їм вдасться зробити ще більше. Зокрема пріоритетними завданнями залишається збільшення надходжень  до бюджетів усіх рівнів, створення нових робочих місць, залучення інвестицій в економіку району, розвиток інфраструктури населених пунктів району та створення комфортних умов проживання населення та покращення матеріально-технічної бази установ. 

 

Публічний звіт голови Первомайської райдержадміністрації за 2016 рік

Всі новини →