Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

"Хаммери" на передову

17/03/2017

         3 березня бійцям, які захищають Батьківщину, відправили 2 автомобілі «Хаммер», які переобладнали для бойових дій. Один транспортний засіб відремонтований за кошти Б.І. Вороніна та волонтерів з Голованівщини на чолі з Б.А. Кернасюком. Другий – вдосконалили завдяки фінансовій допомозі тринадцяти членів фракції БПП «Солідарність» на чолі з Л.А. Косташенко, волонтерів ГО «Ніхто, крім нас», жителів Степківської та Мигіївської сільських рад, працівників та учнів Степківської ЗОШ (директор Б.П. Майстренко) і Тарасівського НВК (директор Т.В. Байдалюк) та керівника ФГ «Оазис» А.В. Колесніченка, який забезпечив дизпаливом. З особливою вдячністю волонтери ГО «Ніхто, крім нас» відгукуються про жителів маленького села Новоолександрівка, які завжди чекають волонтерів і надають допомогу. Учні Первомайської гімназії передали бійцям листи та кришечки, що використовуються для виготовлення протезів.

Бійці та командир, яким подарували «Хаммери», запевнили, що машини стануть вагомою підтримкою у боротьбі з ворогом та передали подяки від командування голові ГО «Ніхто, крім нас» А.П. Бикову, Б.І. Вороніну та волонтерам Голованівщини.

Як завжди, допогли бійцям працівниці Первомайської ЦРЛ з так званого "жіночого батальйону". Вони збирали кошти, а І.В. Бурдейна щиро подякувала військовим за мужність, яку вони проявляють у боротьбі з ворогом.

 

Всі новини →