Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Кінецьпільці - перші в області

21/03/2017

 Який же все-таки приємний смак перемоги! Він додає впевненості у своїх силах, народжує бажання працювати ще краще, щоб бути на висоті, щоб бути першими!

Традиційно щороку в лютому в Миколаєві проходить обласний конкурс театрального мистецтва серед шкіл естетичного виховання. Наш ра­йон (с. Кінецьпіль) вже чотири роки підряд бере участь в конкурсі. Ось і цього разу 22 лю­того вихованці Кінецьпільської дитячої школи мистецтв класу театрального мистецтва, яким керує Аліна Володими­рівна Галіцька, знову вирушили до м. Миколаєва, щоб ви­пробувати свої сили серед відомих дитячих колективів мистецьких закладів.

Готувалися серйозно: виготовили декорації, пошили нові сценічні костюми, виставу готували за мотивами п’єси Братів Грім «Бременські музики», а це означає – багато музики, шумів, елементів хорео­графії. Транспортом забезпечила, як завжди безкоштовно, «Агрофірма Корнацьких».

Цього разу до Миколаєва разом із дітьми, а їх було 15 осіб,в якості вболівальників поїхали і батьки. Хочеться відзначити співпрацю юних театралів з хореографічним, художнім відділами та класом сольного співу Кінецьпільської дитячої школи мистецтв. Тому разом з конкурсантами працювали на сцені та за ку­лісами: хореограф А.Д. Макогоненко, художник-оформлювач та стиліст І.С. Вдов, концертмейстер (він же відповідальний за декорації) М.М. Терновий і викладач сольного співу О.С. Гончар, він же звукорежисер.

Обов’язки розподілено, дух командний піднято, пора і в боротьбу вступати. А розпочинали конкурсну програму теж юні кінецьпільці, які одразу дали собі установку: якщо перші розпочинаємо, тоді і перше місце повеземо додому. Так все і сталося. Наші вихованці класу театрального мистецтва Кінецьпільської ДШМ знову вибороли перемогу і посіли перше місце серед мистецьких закладів Миколаївської області та м. Миколаєва.

Вітаємо з перемогою! Удачі вам, сил та підтримки на шляху до нових вершин.

 

 

Всі новини →