Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Налагодження співпраці

23/03/2017

       Первомайський міськрайонний  центр зайнятості,  з метою налагодження взаємовигідної співпраці, приділяє значну увагу роботі з сільськими радами. Так, 22 березня директор центру зайнятості Леся Омельченко провела зустріч з головою Болеславчицької сільської ради Азімом Поповим.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо ситуації на ринку праці, перспектив розвитку підприємництва та створення нових робочих місць, проінформовано про  послуги служби зайнятості, зокрема про організацію професійного навчання та підвищення кваліфікації мешканців села, застосування новітніх методів роботи з метою пришвидшення укомплектування вакансій, працевлаштування демобілізованих учасників АТО.

Особливу увагу приділили організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. «Одним із ефективних та дієвих напрямків нашої роботи, а особливо, для сільських жителів, є організація громадських робіт, тому закликаю Вас до активної співпраці» - зауважила директор Л.Омельченко.

За результатами зустрічі дійшли домовленості, що тільки завдяки плідній співпраці можна покращити рівень зайнятості на селі та допомагати його жителям.

Всі новини →