Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Золото», «срібло» та дві «бронзи» - ось що здобули спортсмени Первомайського району з хортингу!

31/03/2017

               З 25 до 26 березня в м. Ірпінь відбулися Всеукраїнські змагання з хортингу серед юнаків і дівчат (10-11 років), старших юнаків і дівчат (12-13 років) та чемпіонат України з хортингу серед кадетів, юніорів та дорослих у розділі «двобій». 300 спортсменів із 19 областей нашої держави змагалися за нагороди турнірів.

До складу збірної Миколаївської області увійшли й шестеро вихованців Федерації хортингу Первомайського району - Валерія Боровик, Іван Колесник, Роман Кутецький, Владислав Андрієвський, Владислав Бульба та Сергій Ковальчук.

Як зазначає тренер Руслан Голісевич, його вихованці проявили себе достойно, провівши дуже складні поєдинки. «Приємно також відмітити, що з кожним роком рівень змагань росте, і спортсменам завойовувати медалі стає все складніше. При цьому й майстерність учасників змагань помітно піднімається на дуже достойний рівень», - зазначив Руслан Голісевич.

Валерія Боровик провела два дуже складних поєдинки. У першому Валерія перемогу уступила суперниці, проте зібравшись із силами, на повну виклалась у поєдинку із другою суперницею та гідно здобула друге місце.

Владислав Андрієвський вдало провів декілька боїв, показав достойний рівень та виборов  третє  місце.

Іван Колесник – це спортсмен, який завжди показує хороший, стабільний результат. У Івана цього разу було п’ять дуже важких поєдинків, в яких він вдало здолав своїх суперників та гідно став чемпіоном змагань. Деякі поєдинки завершувалися за перевагою у кількості балів, деякі – завершував достроково.

Варто зазначити, що Іван завершив свої поєдинки о дванадцятій годині ночі. Протягом цілого дня тривали змагання, адже у його категорії було багато учасників. Пропри виснажливість та втому, Іван зумів мобілізувати свої сили та стати чемпіоном – цим й цінніша ця перемога!

Роман Кутецький провів чотири поєдинки. У першому бої переміг суперника за кількістю балів. Другий поєдинок тривав аж цілих 10 секунд, де Роман успішно здолав суперника. У третьому поєдинку Роман, на жаль, попався на больовий прийом та уступив перемогу супернику. А от у боротьбі за третє місце наш спортсмен зібрався із силами та успішно достроково здолав суперника.

Отже, додому наші спортсмени повернулися із наступними досягненнями: Іван Колесник – «золото» (16-17 років, до 60 кг; розділ «Двобій»), Роман Кутецький – «бронза» (18-35 років, до 70 кг; розділ «Двобій»), Владислав Андрієвський – «бронза» (10-11років, до 45кг; розділ «Двобій»), Валерія Боровик – «срібло» (10-11 років, до 35 кг; розділ «Двобій»).

Тепер спортсмени Федерації хортингу Первомайського району продовжують активну підготовку до Кубка Європи з хортингу «Галицькі Леви» серед молодших юнаків і дівчат, юнаків і дівчат, кадетів і кадеток, юніорів і юніорок та чоловіків і жінок у розділах «Двобій», «Форма», «Показовий виступ», «Сутичка», проведення якого заплановано на 7-9 квітня у м. Трускавець. Тож спортсмени та їхній тренер звертається до усіх небайдужих із проханням допомогти та надати фінансову допомогу, аби спортсмени мали змогу взяти участь у цих змаганнях!

Федерація хортингу Первомайського району висловлює подяку громадській організації «Розвитку та реформації» та батьківському колективу спортсменів за підтримку та допомогу.

Всі новини →