Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Районна спартакіада "Краще спортивне село"

04/04/2017

                         1 квітня 2017 року на спортивних майданчиках міського стадіону проводилась VIII районна Спартакіада серед селищної та сільських рад «Краще спортивне село» з 5 видів спорту: волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шашок та перетягування канату.

           В змаганнях взяли участь спортивні делегації з 5 сільських рад: Мигіївської, Лисогірської, Кінецьпільської, Грушівської та Софіївської. Учасників змагань привітали начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Наталя Валеріївна Тафтай та голова МФОК «Колос» Володимир Андрійович Глушко. Після урочистого відкриття розпочались змагання.

                  Першими на спортивні майданчики вийшли найсильніші спортсмени, команди з перетягування канату. У цих змаганнях перемогу здобули богатирі з Лисої Гори, які змагались з командами Мигії та Грушівки. Друге місце посіла команда Мигії. Третє місце дісталось Грушівській команді.

                  Потім розпочались змагання з інших видів спорту.

              В турнірі з шашок І місце зайняла команда з Лисої Гори (Ю. Архилюк, Г. Ганжа), на другому місці шашкисти з Мигії (Г. Андрусишин, Є. Станєва), третє місце посіла команда Грушівки (В. Вакарчук, Н. Хриплива). В змаганнях з настільного тенісу І місце вибороли тенісисти з Мигії  (О. Мірошник, О. Тріль), на другому місці лисогірці (Ю. Поіцика, Ю. Середенко), третє місце у Грушівки (В. Вакарчук, А. Чмирь). Турнір з міні-футболу проходив по коловій системі. На першому місці команда Мигії, друге місце посіла Лисогірська команда, третє місце у Грушівки.

           Змагання з волейболу проходили у двох підгрупах. В першій підгрупі перемогу отримали волейболісти з Кінецьпільської сільської ради, які обіграли команду Софіївки та Лисої Гори. В другій підгрупі команда Мигії виграла у команди Грушівки та вийшла до фіналу. У грі за третє місце зустрілись команди Софіївки і Грушівки, де сильнішими виявились софіївчани. Цікаво та напружено пройшла фінальна гра між командами Кінецьпіль-Мигія. Першу партію виграли волейболісти Кінецьполя, в другій партії перемогу здобула команда Мигії (23/19) і стали близькі до перемоги, але кінецьпільці зібрались та виграли партію і фінал. Тож, Кінецьпіль зайняв І місце, Мигія – друге, Софіївка на третьому місці. Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

              В загальнокомандному заліку VIII районної Спартакіади серед селищної та сільських рад «Краще спортивне село» за результатами з 5 видів спорту І місце посіла команда Мигіївської сільської ради, на ІІ місці спортсмени з Лисої Гори, третє місце зайняла команда Грушівки.

 

Всі новини →