Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Стартував районний тур конкурсу "Кращий державний службовець"

07/04/2017

Днями стартував щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» метою якого є виявлення й заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців, зростання їх професіоналізму, підвищення авторитету державної служби.

Працівники Первомайської районної державної адміністрації традиційно беруть участь у змаганні, яке крім того є і видом підвищення кваліфікації.

Конкурс проводиться в три етапи, які передбачають проведення комплексного тестування, складання ділового документа та виконання завдань з володіння персональним комп’ютером.

6 квітня розпочато перший етап змагання. До конкурсантів звернулася  керівник апарату райдержадміністрації Олена Єфанова. Вона підкреслила важливість цього випробування та побажала всім наснаги, успіхів та високих результатів.

Слід зазначити, що цього року  в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» змагаються 13 державних службовців. У першому випробуванні вони виявили свої знання з Конституції України, законодавства про державну службу, запобігання корупції та функціональних повноважень державного органу.

Попереду на учасників чекають ще два етапи конкурсу, після чого будуть підведені підсумки та нагороджено переможців та лауреатів змагання.

Всі новини →