Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Перше місце в області з баскетболу вибороли спортсменки з Первомайського району

13/04/2017

Вперше команда Первомайського району посіла перше місце в обласних змаганнях з баскетболу.  Нещодавно пройшли           фіналь­ні змагання серед юнаків та дівчат загальноосвітніх закладів Миколаївської області. У Вознесенську змагалися команди юнаків Центрального району м. Миколаєва, Новоодеського, Братського, Первомайського районів, м. Вознесенська, у м. Миколаєві – дівчат Первомайського, Баштанського, Вітовського, Єланецького, Братського районів та м. Очакова.

У напруженій спортивній боротьбі серед юнаків перемогу здобули спортсмени Центрального району м. Миколаєва. Друге місце посіла команда м. Вознесенська, третє – Новоодеського району.

За результатами змагань се­ред дівчат переможцями стали баскетболістки з Первомайщини, на другому місці – команда Баштанського ра­йону, на третьому – Вітовського.

Первомайський район пред­ставляли юні баскетболістки Лисогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Наші дівчата перемогли спортсменок з Вітовського району із рахунком 40:33, із м. Очакова – з рахунком 48:27. У фінальній зустрічі за перше місце вони впевнено обіграли команду з Баштанського району з рахунком 40:17.

Дякуємо спортсменам за перемогу. Бажаємо нових спортивних досягнень.

Всі новини →