Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Події дня

15/05/2017

                 15 травня заступник голови райдержадміністрації Володимир Рябченко провів розширену нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Зокрема, йшлося про хід призову громадян на строкову військову службу та прийняття на службу за контрактом, підготовку до оздоровлення дітей влітку та про виконання бюджету

Щодо оздоровлення школярів, то у 2016/2017 навчальному році планується відкриття відпочинкових таборів на базі Підгороднянської ЗОШ І-ІІІ ст. та Синюхинобрідської ЗОШ І-ІІІ ст.,  відпочинком буде охоплено 90 дітей. Крім цього, в червні 2017 року функціонуватиме спортивно-відпочинковий табір з цілодобовим перебуванням при Мигіївському коледжі Миколаївського державного аграрного університету, в якому відпочиватимуть 30 дітей.

Харчування дітей здійснюватиметься в пришкільних таборах з відповідним дотриманням вартості харчування. Вартість 1 дітодня складає 31, 72 грн. (відпочинковий табір) та  71,65 грн. (спортивний табір).

Станом на 15 травня для виконання планового завдання на призов всього відібрано 30 придатних за станом здоров’я призовників району, які досягли призовного віку і не мають права на відстрочку. Покращилася ситуація щодо оповіщення, явки та виконання планового завдання на призов у Грушівській, Кам’яномостівській, Лисогірській, Мигіївській, Підгір’ївській та Синюхинобрідській сільських радах. 18 осіб відібрано на військову службу за контрактом.

Також в районі тривають заходи щодо підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах з метою створення безпечних умов для відпочиваючих.

Насамкінець засідання Володимир Рябченко роздав відповідні доручення.

Всі новини →