Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Первомайському районі готуються до пожежонебезпечного періоду

28/05/2017

         Днями у Первомайській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

  Відкрив засідання комісії виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко. У засіданні також взяв участь депутат Миколаївської обласної ради Михайло Талпа.
          Під час засідання були розглянуті питання щодо посилення протипожежного захисту об’єктів, населених пунктів, лісів та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2017 року та готовності до реагування у разі виникнення в екосистемах пожеж і надзвичайних ситуацій.
У зв'язку зі збільшенням останнім часом кількості пожеж у приватних оселях відділу ДСНС доручено посилити проведення роз'яснювальної роботи серед населення для запобігання трагічним випадкам. Також збільшиться кількість профілактичних рейдів по місцям масового відпочинку людей щодо запобігання загибелі людей на воді.

Комісія рекомендувала орендарям водних об’єктів, яких також було запрошено на засідання, забезпечити проїзд до водойм, які можуть бути використані для відбору води пожежними машинами у разі потреби. Також члени комісії розглянули заяву ПрАТ «Підгурївське» щодо загибелі значної частини урожаю плодових насаджень внаслідок складних погодних умов 11 травня, обговорили план заходів щодо покращення фіто-санітарного стану району, зокрема ліквідації амброзії, забезпечення населення засобами радіаційного та хімічного захисту та стан місцевих та об’єктових резервів для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Всі новини →