Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Подвійне свято поліцейських!

16/06/2017

              18 червня дільничні офіцери поліції відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Урочистості з цього приводу відбулися 16 червня на центральній площі Первомайська.

Саме дільничний інспектор – це «обличчя» колективу органів внутрішніх справ. Саме результати його роботи, впливають на оцінку діяльності всієї поліції громадянами. Після слів привітання керівника Первомайського ВП ГУНП до слова запросили голову Первомайської райдержадміністрації Володимира Вовка, який зазначив: «Моя робота з призначенням на посаду голови Первомайської райдержадміністрації розпочалась з ознайомленням з Комплексною програмою профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в Первомайському районі на 2017-2021 роки. Я хочу щоб дана програма запрацювала на благо поліції та громади. Щоб дільничні офіцери поліції здійснювали прийом громадян у селах у окремих приміщеннях, чи кабінетах, оснащених меблями та оргтехнікою. На ваших плечах лежить велика відповідальність. Сьогодні дільничний в населених пунктах району та в місті це також є влада. Крім сільських голів ви також представляєте владу і люди звертають увагу на вашу роботу, вашу позицію, на ваші підходи і розуміють чи є зміни в країні. Я, як керівник району, спільно з селищним, сільськими головами будемо працювати в цьому напрямку. Тож продовжуйте працювати на благо нашої держави, громади. Мої двері завжди відкриті для кожного з вас».

За вагомі внески в охорону громадського порядку, профілактику злочинів та правопорушень на території Первомайського району та з нагоди Дня створення служби дільничного офіцера поліції оголошено подяку 7 дільничним офіцерам поліції.

Крім цього, під час урочистостей відбулося вручення двох нових сучасних позашляховиків Mitsubishi Outlander PHEV Первомайському ВП ГНУП України в Миколаївській області. Дані кроссовери передані в рамках Кіотського протоколу. Це не просто бензоелектрична модель, яка заряджається під час гальмувань або руху накатом, а так звана PHEV (Plug-in Hybrid Electric), яка має можливість підзарядки від електромережі. Додатково ця модель автомашин доукомплектована рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системою зарядки акумуляторів.

По завершенню урочистостей голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк взяв участь у тест-драйві одного із автомобілів.

Всі новини →