Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочистості до Дня Конституції України

27/06/2017

               Урочистості до Дня Конституції України відбулися в Первомайській райдержадміністрації 27 червня. У заході взяли участь керівництво райдержадміністрації та районної ради, керівники, спеціалісти структурних  підрозділів райдержадміністрації, місцевого самоврядування та громада району.

 Традиційно урочистий захід традиційно був відкритий Гімном України, який присутні виконували із правицею на серці.

Голова райдержадміністрації Володимир Вовк в своїй урочистій промові зазначив, що основний Закон нашої держави став міцною, реальною основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії, правопорядку і законності, на якій ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Цілісність нашої держави виборювали ще наші пращури, а сьогодні виборюють хлопці на Сході країни.

Присутні вшанували хвилиною пам’яті усіх полеглих за цілісність та незалежність України.

Почесними грамотами та подяками за плідну працю та активну життєву позицію керівники райдержадміністрації відзначили учасників та переможців професійних та творчих конкурсів.

Святковий настрій та позитивні емоції  присутнім дарували вокалісти та дитячі творчі колективи району, які дарували глядачам пісенні дарунки, танцювальні композиції.

Всі новини →