Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

10/07/2017

              10 липня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк провів щотижневу нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Зокрема, йшлося про стан справ щодо перегляду ставок земельного податку для земель сільськогосподарського призначення (ріллі) для землекористувачів, які використовують земельні ділянки у розмірі 1% від їх нормативно-грошової оцінки. 11 сільських рад ще не затвердили рішенням сесії податок 1%, голів цих сільських рад заслухали на нараді і за потреби найближчим часом допоможуть з роз’ясненнями депутатам на місцях.

Продовжує роботу районна інвентаризаційна комісія для виявлення фактів незаконного обробітку земель сільськогосподарського призначення державної форми власності. Після обстеження земель на території Полтавської сільської ради виявлено, що 3 місцевих сільгоспвиробника займаються розоренням пасовищ загальною площею 43 га. Найближчим часом матеріали будуть надані на розгляд правоохоронних органів для подальшого вжиття відповідних заходів.

Також під час наради заслухали інформацію щодо дотримання законодавства з оплати праці на підприємствах, установах та організаціях району, про підсумки виконання бюджету району за І півріччя 2017 року, про стан соціально-економічного розвитку Первомайського району за І півріччя 2017 року в порівнянні з показниками І півріччя 2016 року та про стан розгляду звернень громадян за підсумками І півріччя 2017 року.

          Насамкінець засідання Володимир Вовк роздав відповідні доручення.

Всі новини →