Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Влаштовано під опіку дитину, позбавлену батьківського піклування

10/08/2017

    В будь-якій соціальній державі соціальний захист - це один з найважливіших напрямків розвитку держави. Рівень її цивілізованості та суспільства визначається ставленням до найменш захищених та найбільш вразливих його членів, які потребують соціального захисту, у першу чергу до дітей.

Так, 09 серпня 2017 року з метою захисту прав дитини та реалізація права на сімейно оточення, відповідно до розпорядження голови Первомайської райдержадміністрації від 07.08.2017 під опіку в родину громадянки України Наталі Корінної жительки Первомайського району влаштовано дитину, позбавлену батьківського піклування, мати, якої померла, а батько зник у невідомому напрямку завдавши фізичної шкоди своїй доньці, після негайного відібрання дівчинки з родини вона була влаштована службою у справах дітей до Комунального Закладу "Миколаївського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради", де отримала відповідно соціально-психологічно реабілітацію та передана в родину опікуна.

Влаштування відбулося в присутності головного спеціаліста сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей Первомайської райдержадміністрації Яни Нєвєжиної.

Дякуємо, за те, що ще одна крихітка в цьому житті знайшла сімейний затишок та родину. 

Всі новини →