Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

14/08/2017

      Про необхідність залучення інвестиційних коштів безпосередньо сільськими радами йшлося під час щотижневої наради під керівництвом голови Первомайської райдержадміністрації. За словами Володимира Вікторовича, районна державна адміністрація надзвичайно зацікавлена у втіленні інвестиційних проектів у сільських радах. У межах своєї компетенції забезпечить підтримку та необхідні умови для реалізації проектів на всіх стадіях впровадження, надасть довідково-консультативні послуги. У разі необхідності буде вносити відповідним органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування пропозиції для вирішення проблемних питань під час реалізації та впровадження інвестиційних проектів, а також виходитиме з клопотанням до органів влади вищого рівня щодо внесення проектів до фінансування їх за рахунок цільових програм.

Зокрема, Первомайський район має надзвичайний потенціал для подальшого розвитку туристично-рекреаційних послуг - кліматичні та надзвичайно сприятливі екологічні умови з мальовничими краєвидами створюють сприятливу базу для розвитку зеленого та пішого туризму. В районі є всі умови для активних форм відпочинку. Також можливе будівництво підприємств, надання в оренду приміщень та земельних ділянок під проекти для розміщення об’єктів з виробництва альтернативних видів енергії.

Залучення інвестицій збільшить кількість робочих місць на селі, покращить інфраструктуру, активізує надходження до бюджетів та дасть поштовх подальшому розвитку сільської місцевості. Тож найближчим часом під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Вовка відбудеться нарада з селищним та сільськими головами щодо визначення пріоритетних напрямків реалізації інвестиційних проектів у Первомайському районі.

Всі новини →