Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Складні життєві обставини – вирішуємо разом!

21/08/2017

          Спеціалісти служби у справах дітей Первомайської райдержадміністрації, Первомайського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з представниками сільських рад продовжують проводити рейди «Діти вулиці». Цього разу обстежено умови проживання 7 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в яких виховується 18 малолітніх/неповнолітніх дітей та 4 родини опікунів, піклувальників в яких виховується 5 неповнолітніх дітей на території Кам'янобалківської та Чаусянської (Ленінської) сільських рад.

 

 

 

 

 

 

З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьками батьківських обов’язків по відношенню до своїх дітей. За результатами перевірки складені  акти обстеження умов проживання дітей.

Під час здійснення соціальної роботи  працівники скерували батьків на зменшення вживання алкогольних напоїв, проведення медичного обстеження та лікування від згубної звички;  зосереджували увагу на покращенні умов проживання в помешканні створюючи відповідні умови для життєдіяльності дітей та повернення їх в біологічну родину.

В черговий раз було наголошено правила безпечного поводження біля водойм та вогнищ, використання електроприладів.

Всі новини →