Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Спортивне свято в районі

11/09/2017

               У селі Мигія на спортивних майданчиках місцевого аграрного коледжу днями відбулося районне спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту. На заході були присутні голова райдержадміністрації Володимир Вовк, начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Тафтай,  голова сільської ради Мигії Світлана Почтаренко, директор Мигіївського аграрного коледжу та голова МФОК «Колос» Первомайського району.

         Перед початком змагань відбулось урочисте відкриття на якому голова райдержадміністрації Володимир Вовк нагородив кращих спортсменів, тренерів Первомайського району та ветеранів спорту грамотами та призами.

Кубками, грамотами та грошовими винагородами нагороджено:

-         команду Мигіївської сільської ради, чемпіона VIIІ районної Спартакіади «Краще спортивне село»

-         команду Лисогірської сільської ради, яка зайняла ІІ місце в VIIІ районній Спартакіаді «Краще спортивне село».

За багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Первомайському районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту  нагороджено:

Голісевича Руслана Ігоровича - тренера-викладача федерації хортингу Первомайського району.

Опрю Василя Івановича – ветерана спорту.

Гарань Івана Івановича – ветерана спорту.

Дорошенко Миколу Юрійовича – ветерана спорту.

         За високі спортивні досягнення та з нагоди Дня фізичної культури і спорту нагороджено чемпіонів Європи з хортингу Владислава Бульбу, Романа Кутецького, Івана Колесника, Валентину Гордієнко.

Далі відбулись змагання з футболу, настільного тенісу, шашок, перетягування канату. Брали участь команди Мигіївської, Кінецьпільської, Лисогірської, Довгопристанської та Кримківської сільської ради. Команди-переможці були нагороджені грамотами, кубками  та медалями.

Цими ж  днями у  Первомайську на стадіоні ДЮСШ відбулась міська міжгалузева спартакіада, присвячена Дню фізичної культури і спорту. В змаганнях взяли участь команди установ та організацій Первомайського району та м. Первомайськ (всього 9 команд), серед яких і працівники Первомайської райдержадміністрації. Ігри проводились з шашок, настільного тенісу, дартсу та багатоборства.

         Два призових місця стали результатом цих змагань для команди райдержадміністрації. Маломуж Олександр посів 2 місце з настільного тенісу, Гніденко Василь Афіногенович – 3 місце з шашок. Вітаємо переможців та учасників змагань.

Всі новини →