Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївці вшанували пам'ять загиблих Героїв Революції Гідності та бійців АТО

22/11/2017

 У вівторок, 21 листопада, з нагоди Дня Гідності та Свободи жителі Миколаєва вшанували пам’ять загиблих героїв у боротьбі за незалежність України. У пам'ятній церемонії взяли участь керівники області та міста, депутати, військовослужбовці, духовенство, студентська молодь, представники громадських організацій та правоохоронних органів.

Молебень за Україну провів керуючий Миколаївською єпархією УПЦ КП – Митрополит Миколаївський і Богоявленський – Володимир. Полеглих героїв, які віддали життя за свободу і майбутнє України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

На знак шанування пам’яті за загиблими під час Революції Гідності та воїнами-учасниками антитерористичної операції учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

«Чотири роки тому почався новий виток історії України, який змінив абсолютно все. Кожного дня ми маємо пам’ятати про події та людей, які були на Майдані, про те, що зараз відбувається на сході. Кожного дня ми працюємо, щоб довести – їхня жертва була недаремною», - прокоментував заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір.

Зазначимо, що після початку Революції Гідності у Києві, вже 22 листопада 2013 року в місті Миколаєві свідомі громадяни зібралися на Миколаївський Євромайдан. Незважаючи на погодні умови впродовж 92 днів Миколаївські патріоти стояли на захисті демократичних цінностей, відстоюючи національні інтереси та європейський вибір ншої держави.

Всі новини →