Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

21/11/2017

             Щотижня в Первомайській райдержадміністрації проводяться наради з актуальних питань району за участю керівників району, структурних підрозділів райдержадміністрації, селищного, сільських голів та керівників сільгосппідприємств.

 

 

 

Голова райдержадміністрації та його перший заступник провели зустріч з керівником проекту USAID Реформа ВІЛ-послуг у дії Тетяною Бабіч, під час зустрічі обговорено про проведену роботу та запланований захід по результатам проекту.

 

 

 

Налагодження ефективної співпраці з керівниками сільких господарств району є пріорітетним питанням голови райдержадміністрації. Володимир Вовк провів нараду щодо визначення поточних та проблемних питань в сільському господарстві. Було запропоновано створити раду сільгоспвиробників при Первомайській райдержадміністрації для створення єдиної політики та умов взаємодопомоги між огранами державної влади та сільського господарства в районі.

Очільники району провели нараду стосовно святкування Дня Святого Миколая, Новорічних та різдвяних свят для дітей Первомайщини.

Також сьогодні, керівники району, міста, установ району, структурних підрозділів райдержадміністрації обговорили про проведення робіт з децентралізації опалення відділу поліції, гуртожитку військової частини, міського музею, Первомайського медичного коледжу, а також проходження опалювального сезону в Первомайському районі, стан роботи котелень, дотримання температурного режиму у закладах соціальних обєктів, забезпеченість енергоносіями. обговорили Питання сталого проходження опалювального сезону міських та районних об’єктів знаходиться на постійному контролі керівницва району.

Всі новини →