Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зустріч з родинами загиблих учасників антитерористичної операції

22/11/2017

           Сьогодні, 22 листопада в Первомайській райдержадміністрації відбулася зустріч з сім’ями загиблих військовослужбовців, які загинули під час бойових дій у зоні антитерористичної операції. Окрім родин загиблих на зустрічі були присутні керівники району, представники громадських організацій міста Миколаєва та Первомайщини, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та громадські активісти.

 

Павло Саєнко, який представляв державну службу України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції разом з представниками громадської організації «Асоціація учасників та інвалідів АТО» вручили родинам загиблих героїв Почесні відзнаки «Герой Миколаївщини», посмертно.

Звертаючись до родин загиблих Володимир Вовк висловив слова подяки та поваги за хоробрих дітей, батьків, чоловіків та наголосив, що готовий поспілкуватися особисто з кожним  та у разі потреби допомогти у вирішенні необхідних питань.

Вікторія Матієнко, представник громадської організації «Асоціація учасників та інвалідів АТО» спілкуючись з учасниками заходу підняла ряд важливих питань - це і оздоровлення членів родин загиблих, лікування та обстеження, надання правової та соціальної допомоги,  тощо.

Завдяки співпраці представників державної влади, громадських організацій та волонтерів будуть докладатися максимум зусиль для вирішення всіх  проблемних питань родин загиблих героїв Первомайщини.

Всі новини →