Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 29-та річниці виведення радянських військ з Афганістану

15/02/2018

Сьогодні в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 29-та річниця виведення радянських військ з Афганістану.

На території Первомайського району проживає 98 воїнів-інтернаціоналістів, з яких 71-афганців та 27- інтернаціоналістів. Ви гідно виконували військовий обов’язок у різних країнах світу.

Минуло безліч років з того часу, коли наші війська були виведені з Афганістану, але й сьогодні у Збройних Силах України проходять службу офіцери і прапорщики, які брали участь в тій війні. Їх бойовий досвід є цінним надбанням нашої армії, є прикладом служіння Батьківщині та дотримання воїнської честі.

Щиро дякую воїнам-афганцям, які змінивши військову форму на цивільний одяг, зайняли активну громадянську позицію, стали справжніми вихователями юного покоління Первомайщини.

Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

 

З повагою, 
голова райдержадміністрації                                                                                                                                     Володимир Вовк 

Всі новини →