Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Саме ці люди є прикладом мужності та самовідданості своїй Батьківщині

15/02/2018

 Сьогодні громада Первомайського району  вшановує учасників бойових дій, які воювали на теренах інших держав та відзначає 29-ту річницю виводу військ з Афганістану.

З цього приводу,   до пам’ятного знаку в селищі Підгородня зібралися  воїни-інтернаціоналісти та афганці, очільники району, селищний голова та члени його громади,  а також учнівська молодь та вчителі Підгороднянської школи.

Керівники району та селищної ради під час своїх виступів згадували  тих, хто  віддав своє життя на території інших держав, пройшли пекло Афганістану і  загинули  виконуючи свій військовий обов’язок  та тих, хто сьогодні живе поряд з нами. Саме ці люди є  прикладом  мужності та самовідданості своїй Батьківщині.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих  воїнів-інтернаціоналістів та Афганістану та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Також учасники зібрання взяли участь у міських заходах, які проходили біля Свято-Варваринського храму, пам’ятника «Воїнам-інтернаціоналіста – синам України».

Під час зустрічі побратимів було згадано і воїнів, які сьогодні захищають терени своєї країни. Воїни-інтернаціоналісти та афганці зібрали грошову допомогу для учасників антитерористичної операції, за яку придбають необхідне обладнання і передадуть захисникам найближчим часом.

Всі новини →