Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чемпіонат Київської області з хортингу

16/02/2018

10 лютого 2018 року, на минулих вихідних в м. Ірпіні проходив Чемпіонат Київської області з хортингу серед молодших юнаків і дівчат (6–7, 8–9 років), юнаків та дівчат (10–11, 12–13 років), кадетів (14–15 років), юніорів (16–17 років) та дорослих (18 років і старше) у розділах «двобій», «форма», в якому приймала участь Федерація Хортингу Первомайського району. Перемоги турніру виборювали 200 хортингістів із 15 клубів Київщини. 4 спортсмени Первомайської районної федерації хортингу – Боровик Валерія, Почтаренко Рустам, Овчар Ярослав, Носик Роман - увійшли до складу збірної команди Миколаївської області.

Як зазначив тренер Руслан Голісевич, спортсмени Первомайського району, як досвідчені, так і новачки, показали видовищні, насичені бої, проявивши гарний рівень підготовки.

У результаті наполегливості, завдяки прагненню до перемоги, старанню спортсмени Первомайської районної федерації хортингу поповнили свою спортивну скарбничку перемог наступними досягненнями: Боровик Валерія золота нагорода, яку отримала  провівши два видовищних поєдинки, які закінчились достроковою здачею суперниць. Почтаренко Рустам здобув бронзу. В його категорії було до тридцяти чоловік, очікування поєдинків дуже виснажувало. Тренер зазначив, що бої проходили пізно ввечері, що можливо і позначилось на результаті. Але Рустам провів дуже чудові поєдинки два достроково закінчив і один потерпів невдачу тим самим завоював бронзу. Овчар Ярослав новий представник федерації, який показав дуже чудовий результат провівши три поєдинки він впевнено йшов до першого місця, але брак досвіду дозволив йому отримати лише друге місце. Тренер результатом був задоволений, але зазначив що є ще над чим працювати. Ще один представник команди Носик Роман, також виступав вперше. Завзяття в спортсмена було вдосталь, але для досягнення перемоги Роману забракло досвіду.

Тренер команди Голісевич Руслан  бажає всім бути більш завзятішими та наполегливішими у прагненні до перемоги.

 

Всі новини →