Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Березанському районі відбувся інформаційно – навчальний семінар «Ефективний кредит»

23/04/2018

 В Миколаївській області продовжується активна робота щодо впровадження в дію заходів Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Миколаївській області. В рамках цих заходів за ініціативи голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка уже другий рік поспіль реалізується Програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими МСБ на реалізацію проектів.

Підприємці в районах Миколаївської області можуть більш детально почути про участь в цій програмі та якісно підготувати пакет документів завдяки інформаційно – навчальним конференціям «Ефективний кредит».

Цього разу інформаційно – навчальна конференція «Ефективний кредит» відбулася у смт. Березанка с запрошенням представників малого та середнього підприємництва Березанського та Очаківського районів. На конференції були розкриті питання здешевлення кредитів (завдяки програмі часткового відшкодування відсоткових ставок для МСБ) для підприємців та міжнародні програми розвитку для бізнесу, також були представлені можливості для підприємців-початківців в рамках програми Інноваційного кластеру «RInnoHUB».

Спікерами конференції були представники Департаменту економічного розвитку і торгівлі Миколаївської ОДА, Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області, Регіонального центру підтримки бізнесу, ПАТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Ощадбанк».

Усі учасники конференції мали можливість отримати консультацію від провідних спеціалістів.

Наступна інформаційно-навчальна конференція відбудеться 24 квітня 2018 року у Доманівській РДА, Миколаївська обл., смт. Доманівка, вул. Центральна, 46  (с запрошенням представників малого та середнього підприємництва Вознесенського, Врадіївського та Веселинівського районів).

Всі новини →