Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Керівники райдержадміністрації відвідали Первомайську центральну районну лікарню

21/05/2018

       21 травня 2018 року в Первомайську центральну районну лікарню  відвідали голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк та його перший заступник Сергій Бондаренко. Метою візиту стала перевірка робіт по заміні вікон у відділеннях лікарні. Керівника райдержадміністрації відвідали терапевтичне, педіатричне та поліклінічні відділення.

У Первомайській ЦРЛ уже третій рік проводиться поступова заміна застарілих вікон з дерева на якісні нові металопластикові склопакети. Перевагу уже відчули хірургічне, терапевтичне, педіатричне відділення та поліклініка, в палатах та кабінетах яких вікна були замінені в першу чергу. Особливо помітні переваги у зимовий період, оскільки встановлені вікна тримають енергозберігаючі функції на високому рівні. Завдяки використанню твердопаливних котлів у поєднанні з новими склопакетами лікарня має змогу зекономити багато бюджетних коштів не порушуючи температурний режим, що дає змогу використати кошти на проведення поточних ремонтів та закупівлю нового медичного обладнання та медикаментів.

Перевіривши документацію та на власні очі побачивши встановленні склопакети, очільники району залишились задоволеними темпами виконання робіт та пообіцяли відвідати лікарню після їх завершення. У кінці візиту разом з головним лікарем Первомайської ЦРЛ Віктором Готкою керівники райдержадміністрації визначили подальші кроки в покращенні матеріально-технічної бази районної лікарні в період реформування медичної галузі.     

Всі новини →