Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївська облдержадміністрація на регіональному рівні підтримує і просуває процес євроінтеграції нашої держави, - Олександр Кушнір

16/06/2018

             Під час перебування в Празі української урядової делегації Миколаївщина вкотре продемонструвала європейським партнерам, що облдержадміністрація на регіональному рівні підтримує і просуває процес євроінтеграції нашої держави. Крім цього, з європейськими партнерами узгоджено початок роботи з підготовки візиту до Миколаївщини делегації чеських ділових кіл, який попередньо намічено на 2019 рік. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Кушнір за результатами робочої поїздки до Чехії.

«Разом з Президентом Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області повертаємося з робочої поїздки до Чехії, де за дорученням голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка мали честь представити економічний потенціал нашого регіону. Ключові пріоритети подальшого розвитку україно-чеської співпраці були чітко визначені під час зустрічі Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона і новопризначеного Прем’єр-міністра Чехії Андрія Бабіша, що мала місце 12 червня в Празі», - розповів заступник голови ОДА.

За слова Олександра Кушніра, саме ця зустріч високих урядовців з обох країн дала старт для позитивних векторів під час подальших перемовин. Наступними днями делегація з Миколаївщини провела низьку робочих зустрічей, в тому числі з представниками правління Українсько-чеської торгової палати.

«В ході означеної зустрічі нам вдалося дійти згоди, що дієвим шляхом активізації подальшої економічної співпраці між країнами є саме розвиток співробітництва на міжрегіональному рівні. Разом з керівником Миколаївської РТПП Ігорем Катвалюком узгодили з нашими європейськими партнерами початок роботи з підготовки візиту до Миколаївщини делегації чеських ділових кіл, який попередньо намітили на 2019 рік», - повідомив Олександр Кушнір.

Окрім того, у ході робочої поїздки окреслено подальші кроки налагодження прямих ділових стосунків Миколаївщини з одним із провідних регіонів Чеської республіки.

«Попереду багато роботи, але потужну основу для майбутніх успіхів закладено. Продовжуємо працювати в рамках державної стратегії Євроінтеграції, щоб зробити Миколаївщину успішним регіоном потужної європейської країни!», - резюмував заступник голови ОДА.

Всі новини →