Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Первомайщина багата на таланти!

18/06/2018

           

            Первомайщина здавна відома багатими і різноманітними пісенними традиціями. Наш край багатий на  талановитих поетів, музикантів, вокалістів та  фольклористів.

15 червня в селі Степківка відбувся І тур районний огляд ансамблів народної пісні  та солістів-вокалістів «Тобі Первомайщино наші таланти». Взагалі, даний конкурс буде проходити в два відбіркові етапи і третій - заключний, де буде обрано найталановитіший колектив та вокаліст району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Такий масштабний конкурс було організовано вперше. Громада населених пунктів району мала можливість спостерігати з великої сцени виконання  народної пісні вокалістами та народними ансамблями району.

 

 

 

 

 

 

Підтримати учасників та насолодитися українською піснею завітали голова райдержадміністрації Володимир Вовк та депутат обласної ради Михайло Талпа.

Очільник району зазначив, що саме українські народні традиції та звичаї - справжні скарби українського народу ми переносимо через народну пісню. Всім учасникам  конкурсу «Тобі Первомайщино наші таланти»  Володимир Вікторович побажав успіху та отримати насолоду від виконання української пісні.

«Ми започаткували цей фестиваль аби показати всім, що Первомайщина багата талантами, які варті виступати на великій сцені! І поки наш конкурс талантів набиратиме оберти в Первомайському районі, ми працюватимемо над тим, щоб вивести його на обласний рівень», - підкреслив у своєму виступі Михайло Талпа.

Всі новини →