Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

18/06/2018

         18 червня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка.

Про стан виконання бюджету за 5 місяців та стан наповнення бюджету району станом на 15 червня 2018 року доповів заступник начальника, начальник відділу доходів та економічного аналізу фінансового управління  райдержадміністрації Олег Юрченко. Окремо були озвучені сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Вже більшість господарств району долучаються до жнивної кампанії. Тому більш детальніше про стан підготовки до збирання ранніх зернових культур та дотримання суб’єктами господарської діяльності пожежної безпеки в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю зернових культур і грубих кормів доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова. Відповідно до робочого плану проведення збирання урожаю ранніх зернових та зернобобових культур, а також  озимого ріпаку до збирання підлягає всього 44,2 тис. га. З них заплановано зібрати ранніх зернових культур 41,3 га та 2,9 га озимого ріпаку.    

Крім того, учасники наради обговорили питання щодо організації підготовки прийдешнього свята – Дня Конституції України. Традиційно, готується концертна програма, грамоти та подяки для нагородження. Деяким керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані додаткові доручення.

Всі новини →