Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Фінал кубку Первомайської райдержадміністрації з футболу

19/06/2018

 

         Протягом травня-червня 2018 року в Первомайському районі проходили змагання кубку райдержадміністрації з футболу. В турнірі брали участь 6 футбольних команд з різних населених пунктів Первомайського району, таких як: Довга Пристань, Мигія, Кінецьпіль, Лиса Гора, Кам’яномостівська ОТГ та «Цитадель» з міста Первомайськ.

17 червня на центральному стадіоні м. Первомайськ відбулась фінальна гра турніру між командами Кінецьпіль – «Цитадель». На гру завітали почесні гості – голова Федерації футболу Миколаївської області Олександр Пасічний, керівник відділу розвитку футболу обласної федерації Олександр Балакін, голова Первомайської райдержадміністрації Вовк В.В., начальник відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, Ткач І.В. та голова районної федерації футболу, Глушко В.А.

         Перед початком гри голова Первомайської райдержадміністрації Вовк Володимир Вікторович звернувся до присутніх зі словами: «Первомайська райдержадміністрація постійно сприяє розвитку футболу в районі, особливо в пріоритеті у нас стоїть дитячий футбол. Для мене спорт – це не порожнє слово. Це спосіб залучити підростаюче покоління до здорового способу життя. Сьогодні перед нами гідні команди. Кожен з вас заслужив це місце в результаті тривалої, наполеглевої боротьби. Бажаю командам успіху і хай переможе найсильніший».

         Голова Федерації футболу Миколаївської області Олександр Пасічний звернувся з привітальними словами: «Приємно дивитись на те, як розвивається футбол в районах Миколаївської області. З кожним роком такий масовий вид спорту, як футбол об’єднує все більше і більше людей. Сьогодні визначились фіналісти кубку райдержадміністрації, і вже скоро ми дізнаємося переможця. Бажаю вам видовищної гри».

Після привітань пролунав свисток арбітра і розпочались змагання.

         З перших хвилин матчу команди показали дуже цікаву гру, було безліч моментів біля воріт обох команд. Першими вдалось забити команді Кінецьпіль. Згодом Первомайська команда зрівняла рахунок, але жага до перемоги дала змогу кінецьпільцям забити другий гол (1:2).

         У другому таймі не зважаючи на сильний дощ команди грали в запеклій боротьбі за перемогу. Команда «Цитадель» все ж таки змогла забитий м’яч у ворота кінецьпільців 2:2. В одній із атак Первомайська команда забиває третій гол і кінецьпільцям вже треба відігруватись. Незабаром в одній із атак кінецьпільська команда заробляє одинадцятиметровий удар і реалізовує його зрівнюючи рахунок (3:3).

         На останніх хвилинах матчу команда «Цитадель» все ж таки зуміла вийти вперед, забивши вирішальний гол в цьому матчі. Отже, перемагає команда «Цитадель» з міста Первомайськ з рахунком 4:3.

         Після закінчення матчу Володимир Вовк і Олександр Пасічний вручили медалі гравцям обох команд, а переможця нагородили перехідним кубком.Команду Кінецьпіль голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк нагородив

 грошовою премією за волю до перемоги. Подарунок цього дня отримав і сам голова райдержадміністрації Володимир Вікторович. Олександр Пасічний від імені Федерації футболу Миколаївської області вручив йому футбольний м’яч.

  Крім того, кожна команда-учасник кубку райдержадміністрації з футболу отримала від голови Федерації футболу Миколаївської області Олександра Пасічного футбольний м’яч.

         

 

Всі новини →