Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Для зручності жителів Первомайська окрім відділення Ощадбанку працюватиме і платіжний термінал, - Олександр Кушнір

20/07/2018

 У місті Первомайську поряд із відділенням Ощадбанку відтепер працюватиме і термінал самообслуговування для приймання платежів від городян. Про це повідомив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір.

Зазначимо, що нещодавно жителі Первомайська висловили занепокоєння щодо роботи місцевого відділення Ощадбанку. У зв’язку з цим і щоб з’ясувати суть питання, Олександр Кушнір зустрівся з керівництвом філії Ощадбанку – Дмитром Ільяшенком та Олександрою Любименко, а також головою Первомайської РДА Володимиром Вовком.

«Обговорили ситуацію, що склалася, і виявили, у відділенні, про яке йде мова, мало місця, тісно і незручно. Водночас, ми дослідили діяльність відділення і виявилося, що більше 90% клієнтів відділення звертаються за послугою сплати комунальних платежів, - пояснив Олександр Кушнір. - Деякі особистості намагаючись «заробити бали» та отримати політичні дивіденди, не розібрались в ситуації і почали вдаватись до різного роду маніпуляцій і підбурювань місцевих жителів. Насправді ж, ситуація зовсім інша».

Заступник голови Миколаївської ОДА повідомив, що за результатами сьогоднішньої зустрічі та з метою урахування потреб людей, учасники наради знайшли спільне рішення – додаткове встановлення платіжного терміналу Ощадбанку неподалік від відділення – буквально у 10 метрах. А поряд із терміналом працівник банку пояснить, як користуватися інтерактивною платіжною системою.

«Впевнений – жителям, які звикли сплачувати за комунальні послуги саме в Ощадбанку, буде так само зручно скористатися терміналом самообслуговування. Він дозволить не штовхатися у чергах і оперативно розраховуватися в нормальних умовах. Щоб полегшити для городян роботу з терміналом – перші три місяці за терміналом буде закріплений працівник банку, який все пояснить, допоможе оплатити рахунки і розкаже, як правильно ним користуватися», - зазначив Олександр Кушнір.

Заступник очільника області закликав жителів Первомайська не піддаватися на провокації, та реагувати на ситуацію, що склалася, в законний спосіб:  «Основна мета будь-якої роботи облдержадміністрації, РДА чи банку – це задоволення потреб людей, іншого бути не може. Тому, якщо у вас виникають питання – звертайтесь до голови райдержадміністрації, телефонуйте на гарячу лінію голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка. А ми вам допоможемо розібратися і вирішити ситуацію, що склалася», - резюмував Олександр Кушнір.

Всі новини →