Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Комунальне підприємство «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської районної ради Миколаївської області, поповнюється молодими спеціалістами

14/08/2018

 

З 02.08.2018 року до роботи в амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Довга Пристань, приступила лікар загальної практики сімейної медицини Ременяк Тетяна Петрівна, яка закінчила у 2016 році Запорізький державний медичний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію «Лікар».  Заочну частину інтернатури, проходила, в КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради з 2016 року по 2018 рік на базі Первомайської центральної районної лікарні. 27.06.2018 року отримала сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Загальна практика – сімейна медицина».

Головний лікар КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради Примак Тетяна Іванівна – привітала молодого лікаря та побажала успіхів та наснаги в роботі на благо жителів району!

Також, в КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради, почали роботу лікарі-інтерни зі спеціальності «Загальна практика – сімейна медицина».

З 02.08.2018 року до проходження заочної частини інтернатури в АЗПСМ с. Мигія КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради, на базі Первомайської ЦРЛ, приступив лікар-інтерн другого року навчання Байдалюк Максим Володимирович, який закінчив у 2017 році Запорізький державний медичний університет і здобув кваліфікацію: освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, спеціальність «Педіатрія», професійна кваліфікація «Лікар-педіатр». Після проходження інтернатури, приступить до роботи в КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради на посаду завідувача АЗПСМ с. Мигія.

З 01.08.2018 року до проходження заочної частини інтернатури в АЗПСМ смт. Підгородна КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради, на базі Первомайської ЦРЛ, приступив лікар-інтерн першого року навчання Байдалюк Мар’яна Сергіївна, яка закінчила у 2018 році Запорізький державний медичний університет і здобула кваліфікацію: освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, спеціальність «Педіатрія», професійна кваліфікація «Лікар-педіатр». Після проходження інтернатури, приступить до роботи в КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради на посаду завідувача АЗПСМ смт. Підгородна.

Головний лікар КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради Примак Тетяна Іванівна та головний лікар Первомайської центральної районної лікарні Готка Віктор Володимирович, привітали лікарів-інтернів з початком проходження інтернатури та побажали міцного здоров’я, витримки, позитиву та успіхів в подальшій трудовій діяльності.

 

Всі новини →