Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Баскетбольна «Золота осінь – 2018» на Херсонщині

09/10/2018

Турнір із баскетболу «Золота осінь – 2018» серед команд дівчат 2002-2004 рр. н. пройшов у Голій Пристані, що на Херсонщині, минулими вихідними. Первомайський район був гідно представлений юними спортсменками з Лисої Гори.

6 жовтня 2018 року у м. Гола Пристань Херсонської області відбувся відкритий турнір з баскетболу «Золота осінь – 2018». У змаганнях взяли участь чотири команди: з Миколаєва, Каховки, ДЮСШ Первомайської районної ради (Лисогірська ЗОШ) та господарі площадки – голопристанці.

Змагання пройшли у дружній атмосфері та з великим бажанням учасниць до перемоги. Не обійшлось і без драматичних моментів. Отже, в підсумку перше місце посіла команда Голої Пристані «Чемпіон». Друге місце виборола команда ДЮСШ Первомайської райради (Лисогірська ЗОШ, тренер О.О.Бєлєнцов). Третьою стала команда Миколаєва.

Команди-призери та їх учасниці нагороджені грамотами федерації баскетболу «Чемпіон». Команда-переможець виборола кубок «Спорт для всіх». Також грамотами нагороджені кращі гравці своїх команд.

 

Всі новини →