Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Миколаївській ОДА сформували чіткий план допомоги постраждалим в наслідок вибухів боєприпасів на Чернігівщині

09/10/2018

 Миколаївська обласна державна адміністрація сформувала чіткий план дій по наданню необхідної допомоги Чернігівській області в питанні ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на військових складах поблизу міста Ічня. Перші гуманітарні грузи будуть відправлені вже сьогодні.

Про це стало відомо під час оперативної наради під головуванням заступників голови Миколаївської ОДА Валентина Гайдаржи та Євгена Шевченка.

“За дорученням голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка вже було розроблено чіткий план дій і зараз продовжує формуватися перелік можливої допомоги постраждалим мешканцям Чернігівщини з боку Миколаївської області. Вже розпочато збір гуманітарної допомоги і кожен бажаючий може до цього долучитися”, - розповів заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи.

Так, на площі біля будівлі ОДА буде встановлено пункт зі збору гуманітарної допомоги за функціонування якого відповідальність взяв на себе Департамент соціального захисту Миколаївської ОДА. 

“З самого ранку ми тримаємо зв'язок з керівництвом Чернігівської ОДА. За їх інформацією, найбільша необхідність наразі в наданні допомоги у вигляді продуктів харчування, теплих речей та будівельних матеріалів. Зі свого боку, ми запевнили колег, що Миколаївська область, при необхідності, готова допомогти у розселенні в наших закладах постраждалих дітей”, - запевнив заступник голови ОДА Євген Шевченко.

Керівництво облдержадміністрації звернулось до Миколаївської міської ради з проханням розглянути можливість надання будівельних матеріалів, а саме скла та шиферу. Також, в разі необхідності Миколаївська область готова прийняти дітей, постраждалих в наслідок інциденту.

Всі новини →