Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Заклади загальної середньої освіти області зібрали більше 200 посилок воїнам Збройних Сил України і вихованцям Маріупольської школи-інтернату

16/10/2018

 Напередодні Дня захисника України департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації спільно з обласним військовим комісаріатом оголошено акцію «Від щирого серця».

З метою надання допомоги воїнам Збройних Сил України і вихованцям Маріупольської школи-інтернату заклади загальної середньої освіти області відгукнулися на заклик та зібрали більше 200 посилок з канцтоварами, шкільним приладдям, солодощами та іншими необхідними речами.

У акції взяли участь учні Миколаївського, Новоодеського, Кривоозерського, Веселинівського, Вітовського, Новобузького, Очаківського, Березанського, Арбузинського, Первомайського районів.

За особливо активну участь заклади освіти відзначено грамотами департаменту.

«Важливо у досить непростий для нашої держави час підтримувати один одного та надавати руку допомоги. Багато школярів з районів Миколаївської області не залишилися байдужими і долучилися до акції «Від щирого серця». Спільно вдалося зібрати  більше 200 посилок з найнеобхіднішими речами», - коментують у департаменті освіти Миколаївської ОДА. 

 

Всі новини →