Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чужих дітей не буває

27/11/2018

 

Придбання соціального житла для осіб з числа дітей-сиріт – є актуальною проблемою для нашої громади. Ця категорія населення, як ніхто,  потребує соціальної уваги. На території Первомайського району проживає 46 осіб з  числа дітей-сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування,  які перебувають на квартирному та соціальному квартирному  обліку та потребують  поліпшення житлових умов, соціального житла. Тому, у 2018 році Первомайською райдержадміністрацією, до Миколаївської обласної державної адміністрації було подано на розгляд п’ять пропозицій щодо придбання житла особам з числа дітей-сиріт. На даний час, пропозиції  розглянуто та погоджено придбання квартири на території міста Первомайська, для особи з числа дітей-сиріт. Субвенція, яка була виділена з державного бюджету вже надійшла  до районного бюджету. До кінця 2018 року буде укладено угоду щодо придбання житла особі з числа дітей-сиріт, яка перебуває на квартирному обліку.

На даний час на погодженні в облдержадміністрації перебуває, ще дві пропозиції щодо придбання будинків на території Лукашівської та Лисогірської сільських рад Первомайського району.

Ми зробимо все можливе для підтримки наших дітей, а чужих дітей не буває – це відповідальна позиція райдержадміністрації.

 

 

 

Всі новини →