Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Первомайському районі відбулися заходи

07/12/2018

07 грудня 2018 року в Первомайській райдержадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього Дня волонтерів, Дня Збройних Сил України, Дня місцевого самоврядування. Участь в урочистих заходах взяли голова райдержадміністрації Володимир Вовк, голова районної ради Світлана Вовк, обласний та районні депутати, керівники органів місцевого самоврядування, волонтери,  військовослужбовці, учасники АТО, громадські організації району, установи району та учнівська молодь.

 

 

 

 

 

Очільник району відзначив наших воїнів – земляків та волонтерів, нагородивши відзнаками Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та Грамотами  районної державної адміністрації   військовослужбовців.

«З впевненістю можна сказати, що сьогодні армія – запорука суверенітету та незалежності держави, один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави», - зазначив  Володимир Вовк.

У своєму вітальному слові до Дня місцевого самоврядування голова райдержадміністрації Володимир Вовк наголосив, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, що завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісній співпраці з територіальними громадами, нам вдасться вирішити чимало непростих питань та реалізувати багато перспективних планів і задумів.

«Нагадаю, що перше засідання місцевої Ради регіонального розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки відбулося 4 грудня. Розроблено орієнтовний Графік проведення зустрічі з населенням громад, задля формування Плану перспективного розвитку Первомайщини на найближчі 3 роки. З 10 грудня виїзні  обговорення, будуть проходити у населених пунктах району, де обговорюватимуться пропозиції, щодо різних інфраструктурних проектів, адже кожен житель громади має знати, куди витрачаються кошти, і може безпосередньо брати участь у визначенні пріоритетів розвитку своєї громади.

Щоб розуміти, над якими саме проектами потрібно зосередитися, ми прикладемо максимум зусиль, використаємо всі можливості, щоб відпрацювати єдину стратегію і побудувати своє майбутнє".

 

Всі новини →