Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Обговорення перспективного плану розвитку Кінецьпільської сільської ради.

21/01/2019

 

Вже більше місяця на Первомайщині відбуваються зустрічі керівників району з мешканцями населених пунктів. Метою даних зустрічей є формування перспективного плану розвитку Первомайського району на 2019-2021 роки. Жителі кожної громади ставлять першочергові завдання, які мають бути вирішені у найближчі три роки. Сьогодні, 21 січня, така зустріч відбулася на території села Кінецьпіль.

Під час зібрання, очільник району Володимир Вовк зазначив, що відповідну роботу в районі розпочато за дорученням Президента України   Петра Порошенка та Олексія Савченка, які поставили чітке завдання - нам самим, тут, на місцях, визначитися з тим, які проекти нам потрібно реалізувати в першу  чергу. Створення перспективного плану розвитку району дозволить визначити ключові для громади пріоритети і реалізувати їх за підтримки Президента України Петра Порошенка та обласної влади. Держава готова співпрацювати з тими, хто хоче розвиватися. Перед нами стоїть завдання не лише визначитися з проектами, а й обговорити їх з громадою, напрацювати алгоритм дій.

Сільський голова Микола Володимирович  розповів про проведену за останні роки роботу, яка була спрямована на вирішення нагальних питань життєдіяльності Кінецьпільської сільської ради.

В ході обговорення нагальних питань громади Кінецьпільської сільської ради, голова озвучив найголовніші з них, а саме:

-         під’єднання села Кінецьпіль до системи централізованого водопостачання міста Первомайськ, для забезпечення жителів села якісною питною водою;

-         капітальний ремонт дороги по вул. Польова;

-         заміна вікон та будівництво модульної котельні в ДНЗ «Струмочок».

-         теплосонація та реконструкція системи опалення Кінецьпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Всі новини →