Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Футбольний турнір серед ветеранів

19/02/2019

 

17 лютого 2019 року в спортивному комплексі «Фрегат» пройшов відкритий районний турнір з футболу  присвячений 30-річчю виведення радянських військ з Республіки Афганістан. В змаганнях взяли участь 4 команди: м. Первомайськ, Первомайський район (с. Лиса Гора),                  смт. Вільшанка і смт. Голованівськ Кіровоградської області.

 Згідно жеребкування в першому півфіналі зустрілись команди Первомайськ-Голованівськ. Перший тайм пройшов з перевагою первомайців 3:0, але в другому таймі гості переломили хід гри, спочатку зрівнявши рахунок, а потім завершили гру перемогою 5:4.

 

 

 

В другому півфіналі ветерани Лисої Гори зустрілись з командою Вільшанки. У цій грі з невеликою перевагою перемогли вільшанці 4:2.

У грі за третє місце команда Лисої Гори перемогла команду Первомайська – 4:2.

У фіналі зустрілись дві команди Кіровоградської області – Вільшанка та Голованівськ в якому перемогу оримала команда Вільшанки з рахунком 4:2, яка і завоювала І місце.

 

 

 

 Турнір організовано федерацією футболу Первомайського району спільно з федерацією футболу Миколаївської області. Голова федерації футболу Первомайського району Володимир Глушко нагородив переможців і призерів кубком і грамотами, а також вручив спортивні призи кращим гравцям турніру. Кращими гравцями змагань стали: В. Співак (Лиса Гора),   Б. Мовчанюк (Голованівськ), О. Мурза (Вільшанка).

Учасники турніру висловили подяку федераціям футболу Первомайського району і Миколаївської області за гарну організацію змагань.

        

Всі новини →