Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбувся публічний звіт голови Первомайської райдержадміністрації Володимира Вовка

26/02/2019

 

25 лютого 2019 року голова районної державної адміністрації Володимир Вовк прозвітував про підсумки діяльності Первомайської  районної державної адміністрації за 2018 рік.

 

Захід відбувся за участі представників органів влади, місцевого самоврядування, Громадської  ради при Первомайській райдержадміністрації, громадських організацій району, депутатів обласного та районного рівнів.

У вступному слові керівник району зазначив, що  основні дії команди районної державної адміністрації, зосереджені на питаннях наповнення бюджетів усіх рівнів,  реалізації заходів  Програми соціально-економічного розвитку району та на належному функціонуванні соціальної, освітньої та медичної сфер, забезпечення сталої роботи підприємств, установ та організацій.

 

«Реформи тривають та приносять позитивні результати. За звітний рік до зведеного бюджету району надійшло 330905,7 тис. гривень, з яких до загального фонду надійшло 313320,3 тис. гривень, до спеціального фонду надходження склали 17585,4 тис. гривень.

 

В порівняні за три останніх роки бюджет розвитку збільшився на 352,2% з 153 900 у.о до 541 900 у.о. Зменшення відсотка перевиконання спеціального фонду - наслідок затвердження бюджету в якому кошти не лежать протягом року «баластом», а спрямовуються на розвиток району. В результаті відбулося збільшення бюджету розвитку за останні 2 роки на 12 224 290 грн., або на 352,2%.

 

В середньому вартість товарів з 2016 року подорожчала на 40 %, а заробітна плата збільшилася на 102%. Отже, заробітна плата по району збільшилася з 2462 грн. (2016 р.) на 4997 грн. (2018 р.)», зазначив Володимир Вовк.

 

Порівняльний аналіз довів, що є досягнення мети – збереження сталого розвитку.

Звітуючи, голова Первомайської райдержадміністрації подякував присутнім за конструктивну співпрацю. Він наголосив, що лише разом можна досягати успіхів.

«Кожен здобуток нашого району – це результат спільної роботи», – підсумував Володимир Вовк.

Ефективність використання бюджетних коштів

 Спрямування коштів

 Структура видатків загального фонду

Заробітна плата

Співвідношення товарів з заробітною платою

 

Повний текст публічного звіту голови райдержадміністрації Володимира Вовка, знаходиться на офіційному сайті Первомайської районної державної адміністрації на вкладці районна державна адміністрація в підкладці публічний звіт голови райдержадміністрації.

Всі новини →