Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Підтримка малого і середнього підприємництва – один із ключових аспектів роботи команди облдержадміністрації на чолі з головою Олексієм Савченком

26/03/2019

 

26 березня 2019 року відбулась зустріч з представниками бізнесу міста Первомайськ, Первомайського, Арбузинського, Братського, Врадіївського та Кривоозерського районів за участю заступника голови облдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови облдержадміністрації Олександра Валентиновича Кушніра, на якому ознайомилися з пріоритетними завданнями, визначеними Президентом України, спрямованими на підтримку малого і середнього підприємництва.

Відкриваючи нараду Олександр Кушнір зазначив, що реалізація Програми часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що надаються державними та комерційними банками на реалізацію проектів субєктів малого і середнього підприємництва для створення нових робочих місць стала можливою завдяки реформам ініційованими Президентом Петром Порошенком.

Наголосив, аби підприємці не вагались, а користуючись можливістю брали участь у проекті. Тим паче, маємо безліч успішних прикладів реалізації програми – підприємці отримують компенсацію по кредитам, а люди отримують нові легальні робочі місця. Учасники отримали також вичерпну інформацію про умови кредитування провідними банківськими установами.

Директор регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Володимир Євсєєв повідомив, що цього року конкурс на відшкодування ставок проходитиме у 3 етапи. Перший – навесні. Документи можна подати до 1 квітня. За деталями потрібно звернутися до департаменту економічного розвитку та регіональної політики або регіонального фонду підтримки підприємництва.

З учасниками зустрічі, досвідом поділилися підприємці, які брали участь у Проекті часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що надаються державними та комерційними банками на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Олександр Валентинович обговорив з учасниками зустрічі ряд питань, що найбільше хвилюють громаду, зокрема, ремонт доріг в місті та районі, вирішення ситуації з плановою діагностикою автівок, стан очисних споруд у місті, зариблення річки. Наголосив на успіхах в освіті, медицині та спорті.

Всі новини →