Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

19 квітня 2019 року в смт. Підгородна відкрилася Амбулаторія загальної практики сімейної медицини

19/04/2019

 

В рамках реалізації ініціативи Президента України Петра Порошенка та реформи сільської медицини 19 квітня 2019 року в селищі Підгородна Первомайського району відкрили Амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Об’єкт збудовано за рахунок коштів на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості на загальну суму – 6,8 млн. грн., з них: державний бюджет – 5,6 млн. грн., селищний бюджет – 560 тис. грн.

Кількість населення, яке буде обслуговуватися амбулаторією – 1730 осіб. Кількість штатних одиниць медичних працівників – 3,5 шт. од. медичного персоналу, 1 лікар. Функціонування амбулаторії дасть можливість надавати якісну первинну медичну допомогу населенню.


 

 

 

 

 

«Я вітаю вас з цією подією і переконаний, що це не останній об’єкт і не останні події, з яких ми з вами будемо зустрічатися в цьому році. Головне забезпечити невідворотність змін, які в наш час відбуваються. Тому давайте єднатися, рухатися разом тільки в перед і у нас буде ще дуже багато досягнень» - зазначив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір, який приїхав привітати громаду смт. Підгородна.

Всі новини →